Naar de Homepage AB Ballonvaarten Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
 
 

PVC vloeren zijn eens te meer hip, trendy en makkelijk in onderhoud. Ze winnen dan ook steeds meer en meer terrein op traditionele laminaat-, parket- en zelfs vinylvloeren. We hebben het dan nog niet gehad over de talrijke voordelen die van dit vloertype het neusje van de vloermateriaal zalm maken.

De PVC vloer blinkt uit in een ongekende duurzaamheid, een ruim aanbod aan kleuren en patronen en een hoge slijtageweerstand… en dit alles tegen een uiterst zachte prijs. Bent u daarom op zoek naar een PVC vloer voor uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer overweeg dan zeker eens de aankoop van een PVC vloer. U zult er van versteld staan wat deze vloer allemaal te bieden heeft en met een aan 100% grenzende zekerheid haalt u een vloer in huis die al miljoenen mensen gelukkig heeft gemaakt.

Voordelen PVC vloer
Voor een PVC vloer kiezen, is kiezen voor een lange lijst aan voordelen. Het leek ons daarom interessant om de belangrijkste voordelen even op een rijtje te zetten.

Zo is een PVC vloer perfect vochtbestendig waardoor het niet alleen in de woon- of slaapkamer, maar ook in iets vochtigere ruimtes zoals de badkamer, het toilet en de keuken kan gebruikt worden.

Door zijn eenvoudig te onderhouden karakter maakt het in principe ook niet zoveel uit of er iets op gemorst wordt. Gewoon even de dweil of de borstel boven halen en uw vloer is weer als nieuw.

Tot slot geniet PVC als vloermateriaal ook de voorkeur als u overweegt om vloerverwarming te installeren. Het krimpt niet, zet niet uit en kan in sommige gevallen zelfs zonder ondervloer geplaatst worden.

Download de Mflor app voor iPhone
 
Zoekt u ook een website?