.

Over Totaalwonen Ruben de Jonge

Totaalwonen Ruben de Jonge in de regio Goes, Middelburg en Vlissingen is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

TotaalWonen Ruben de Jonge is ontstaan in de jaren 50 toen “opa” Jaap de Jonge naast levensmiddelen ook tapijt en gordijnen ging verkopen. Met zijn rode “International” heeft hij menig Zeeuw helpen verhuizen naar Groningen of de Flevopolder. Samen met zijn broers heeft Adrie de Jonge zijn zaak overgenomen, om later voor zichzelf verder te gaan. Samen met zijn vrouw Riet… hebben ze tot 2001 met plezier de zaak geleid. In 1991 kwam zoon Ruben zijn vader helpen en die heeft in 2000, na een grondige uitbreiding, de zaak met zijn vrouw Marylou overgenomen.

Nieuwe winkel!

In 2020/2021 is de winkel opnieuw verbouwd en gemoderniseerd. Wij zijn met name gespecialiseerd in het leggen van pvc vloeren. Wij geven je persoonlijk advies over het type pvc, de beste ondervloer en de methode van leggen die het beste past bij de situatie in jouw huis. Natuurlijk hebben wij ook volop keuze in laminaat, vinyl en tapijt en kunnen ook jouw traprenovatie met deze producten realiseren. Raamdecoratie, gordijnen of in-betweens nodig? Kom gerust een keer langs in onze showroom om onze producten te bewonderen en onze ruime collectie relaxfauteuils, zitmeubelen en tafels uit te proberen. Wij verwelkomen je met een glimlach!

Betrokken advies

Wanneer je wil weten welke vloer bij jouw woonwensen past en welke raamdecoratie isolerend is, kun je bij ons terecht. We geven graag praktisch advies en inspiratie.

Alle aandacht

Jouw uitgesproken stijl staat voorop bij ons. Maar mocht je wat stijladvies willen inwinnen, staan we voor je klaar met kleuren en stalen raamdecoratie en vloeren. 

Neem contact op met Totaalwonen Ruben de Jonge

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!