.

Raamdecoratie kopen? Kom naar Totaalwonen Ruben de Jonge!

De beste raamdecoratie kopen in de regio Goes, Middelburg en Vlissingen

Mooie merken, kwaliteitsmaterialen en alles op maat. Totaalwonen Ruben de Jonge is in de regio Goes, Middelburg en Vlissingen specialist op het gebied van de laatste raamdecoratie. Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning. Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën of bijvoorbeeld inbetweens? We geven je graag advies op het gebied van raamdecoratie.

Plisségordijnen in 's-Heerenhoek; stijlvol in de plooi

Plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Bij Totaalwonen Ruben de Jonge in de regio Goes, Middelburg en Vlissingen hebben we plisségordijnen in vele kleuren, dessins en transparanties.

We vertellen je er graag meer over.

Warm en stil met dupligordijnen

Dupligordijnen zijn verwant aan plisségordijnen, maar door de dubbele laag profiteer je van de geluiddemping en het isolerende effect. Dit maakt dupligordijnen tot een stijlvolle oplossing. Bij Totaalwonen Ruben de Jonge in de regio Goes, Middelburg en Vlissingen vertellen we je graag alles wat we weten over dupligordijnen.

De toegevoegde waarde van vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen in jouw interieur.

Onze uitgebreide collectie bevat stoffen in uni kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. Tevens is er keus uit diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

Vele mogelijkheden van paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen, waaronder een aantal echte design stoffen. Panelen kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd. Door een combinatie te maken van verschillende breedtes, kleuren of dessins kan je een eigen draai geven aan jouw paneelgordijn. Profiteer van de mogelijkheid om uw paneelgordijnen helemaal naar eigen wens samen te stellen.

 

"laat je inspireren in onze showroom en ontdek de collectie met zachte stijlvolle stoffen!"

Duo rolgordijnen in de regio Goes, Middelburg en Vlissingen

Het duo rolgordijn is dé trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen.

Heb je ooit een set van rolluiken gekocht en wenste je dat je de hoeveelheid licht die naar binnen komt helemaal zelf kan bepalen. Met duo rolgordijnen van Totaalwonen Ruben de Jonge kan dat!

Grote collectie aluminium jaloezieën bij Totaalwonen Ruben de Jonge

Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. Totaalwonen Ruben de Jonge beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit. Indien gewenst kunnen de jaloezieën uiteraard op maat worden gemaakt.

Lamellen: functioneel en sfeervol

Lamellen zijn functioneel en sfeervol. Je kan genieten van vrij uitzicht zonder inkijk en de lichtinval eenvoudig zelf bepalen. De lamellen bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof en zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.

Heb je een klassiek of modern interieur? Dan misstaat dit type raambekleding zeker niet.

Vlinderjaloezieën in 's-Heerenhoek

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. Door de koorden te bedienen zorg je, op elk moment van de dag, voor de juiste hoeveelheid lichtinval in jouw woning.

De bediening werkt zeer eenvoudig: met een koord trek je de vlinderjaloezie of laat je hem zakken, met het tuimelkoord vouwt u de lamellen open of dicht. Totaalwonen Ruben de Jonge adviseert je graag over de verschillende kleuren, mogelijkheden en stoffen.

Moeiteloos mooi: elektrische bediening van raamdecoratie

Vanaf de bank je raamdecoratie sluiten, omdat de zon precies het kijken van je favoriete Netflix serie belemmert? Dat kan! De ontwikkeling van de bediening van elektrische raamdecoratie staat niet stil. Het is niet alleen mogelijk om je binnenzonwering met knoppen te bedienen, tegenwoordig kan dat ook met je telefoon of tablet.

Klassieke en moderne gordijnen bij Totaalwonen Ruben de Jonge

Gordijnen zijn naast decoratief ook bijzonder functioneel. Ze bepalen de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht jouw interieur binnen komt. Dit licht is bepalend voor de sfeer in huis. Met binnenzonwering kan je deze lichtinval eenvoudig bijsturen.

Daarnaast hebben sommige varianten binnenzonwering een hoge isolerende waarde. Ideaal voor een huis met enkele beglazing. Bij Totaalwonen Ruben de Jonge vind je altijd het gordijn dat past bij jouw persoonlijke stijl en woonwensen.

Inbetween gordijnen: lekker luchtig

Het hangt tussen gordijnen en vitrage in: inbetween gordijnen. Ze zijn er in vele kleuren, dessins en transparanties. We helpen je graag op weg naar de juiste keuze aan de hand van relevante vragen.

Benieuwd geworden naar de inbetweens van Totaalwonen Ruben de Jonge in de regio Goes, Middelburg en Vlissingen?

Rolgordijnen in 's-Heerenhoek; voor elke ruimte

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Totaalwonen Ruben de Jonge bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Benieuwd geworden en meer willen weten over de rolgordijnen van Totaalwonen Ruben de Jonge uit 's-Heerenhoek?

Vele mogelijkheden met houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk. Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. Totaalwonen Ruben de Jonge laat je graag alle mogelijkheden zien.

"laat je inspireren en ontdek de collectie!"

De grote merken van Totaalwonen Ruben de Jonge

Bij Totaalwonen Ruben de Jonge verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook