.

Bed, matras, boxspring of lattenbodem kopen? kom naar Totaalwonen Ruben de Jonge

Bed, matras, boxspring of lattenbodem kopen in de regio Goes, Middelburg en Vlissingen

Je slaapkamer maak je compleet met de artikelen van Totaalwonen Ruben de Jonge in 's-Heerenhoek. Op het nou gaat om een schitterend dekbedovertrek, de juiste ondersteuning van een hoofdkussen of een topper op je boxspring, we hebben van alles op het gebied van slapen. Kom gerust eens langs om een bed, boxspring of lattenbodem uit te proberen. Of je nu een kleine of grote slaapkamer hebt, we helpen je graag op weg.

Kies bij Totaalwonen Ruben de Jonge een bed dat past bij jouw slaapgedrag en slaaphouding

Kies jij een boxspring of een ledikant voor je slaapkamer? Wat zijn jouw eisen voor een goede nachtrust? We helpen je bij Totaalwonen Ruben de Jonge in 's-Heerenhoek graag op weg. Vertel ons wat je wensen zijn en we begeleiden je naar een bed afgestemd op jouw wensen en passend in jouw budget.

Behalve een bedombouw hebben we ook matrassen, bedtextiel, lattenbodems en meer om jouw slaapsysteem compleet te maken. We adviseren je om het te komen uitproberen, want iedereen heeft een eigen beleving van slapen. Ook je slaaphouding, slaapgewoonten en eventuele allergieën spelen een grote rol bij de keuze voor een bed.

Breng stijl en comfort in je slaapkamer met de juiste boxspring

Een boxspring bestaat uit een houten of stalen frame waarop veren zijn gemonteerd met daarbovenop een matras. Daarnaast kun je er nog een topdekmatras bovenop leggen voor extra comfort.

Bij een boxspring kan het matras in dezelfde kleur meegestoffeerd worden als de boxspring. Bovenop het gestoffeerde matras wordt dan een topper gelegd. Een boxspring kan ook voorzien worden van normale matrassen. Daarbij is er keuze uit veel stijlen en kleuren hoofd- en voetenborden en pootjes.

Een boxspring is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor in- en uitstappen gemakkelijk gaat. Voor elke stijl is er een boxspring, dus kom langs om zo'n bed uit te proberen. Totaalwonen Ruben de Jonge staat graag voor je klaar om advies te geven.

Los slaapproblemen op met een matras van kwaliteit

Matrassen zijn er in vele soorten en maten. Kom bij Totaalwonen Ruben de Jonge in 's-Heerenhoek ervaren welk matras het beste voor jou is. Onze adviseurs helpen je graag op weg en zullen jou vragen stellen over je slaaphouding, gewicht, allergieën en meer.

Aan de hand daarvan wordt meer verteld over de soorten matrassen, denk hierbij aan een pocketvering matras, een latex matras of een matras van koudschuim.

Om het comfort van een matras te ervaren ben je welkom om bij ons om het matras uit te proberen. Op die manier wordt je beeld helemaal compleet.

De grote merken van Totaalwonen Ruben de Jonge

Bij Totaalwonen Ruben de Jonge verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook